Aperol "Coureur"
- nicolasdeswaef
- 21 jun 2024
- 1 minuten om te lezen
Door: Steve Bonnyns, Culinair Adviseur

Ingredienten
Ballonglas
Ijsblokjes
Partje sinaasappel 1 stuk (of maak er een kwartje appel van)
Haspengouwse Cider 9cl (Tip! kies voor: Cleuren Cuvees - Fruitdas - Karel Vaes)
Aperol 6cl
Spuitwater 3cl
Bereiding:
Vul een ballonglas met ijsblokjes
Schenk de Haspengouwse Cider in het ballonglas
Ga verder met Aperol (6cl) en scheutje spuitwater
Versier met de sinaasappel en takje rozemarijn (optioneel)
Tip!
Werk eventueel af met een gekneusd takje rozemarijn. Vervang de Haspengouwse Cider door een fris-fruitige witte wijn. Wil je de Aperol Spritz serveren zoals de traditie uit Padova (streek Venetië) dan serveer je hierbij een groene olijf op een prikker!
Comments